6989444899 Τατοΐου 169, Αχαρνές tatoidogplayground@gmail.com
hero image

Tatoi Dog Playground
Εκπαίδευση σκύλων - Βασική Υπακοή - Προεκπαίδευση κουταβιού - Agility - Πάρκο εκτόνωσης - Αχαρνές Αττική

 

 

 
Άννα Κουνέλη


 

Λέγομαι Άννα Κουνέλη, είμαι 29 ετών και είμαι η ιδιοκτήτρια και η υπεύθυνη προπονήτρια – εκπαιδεύτρια agility του Tatoi Dog Playground. Έχω αποφοιτήσει από τη σχολή 'Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και Μηχανικοί Υπολογιστών' του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Υπερίσχυσε όμως η αγάπη μου για τα σκυλιά και το Αgility με το οποίο ξεκίνησα να ασχολούμαι σαν αθλήτρια από το 2015 συμμετέχοντας σε αγώνες αρχικά με το Parson Russell Terrier μου, την Trilly και στη συνέχεια με το Border Collie μου, τη May.

Με την Trilly έχουμε αναδειχθεί πρωταθλήτριες Ελλάδος στην κατηγορία Medium για τα έτη 2017 και 2018. Τα τελευταία 3 χρόνια ασχολούμαι και επαγγελματικά σαν προπονήτρια πλέον έχοντας παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και έχοντας συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με την Trilly έχουμε αποτελέσει μέλη της Εθνικής Ομάδας για τα έτη 2017, 2018, 2019 ενώ με τη May έχουμε συμμετάσχει στο European Open που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία το καλοκαίρι του 2019.

Τον τελευταίο χρόνο  έχει προστεθεί στην οικογένειά μας και το νεότερο μέλος της παρέας, το καινούριο Border Collie μου, η Tali, με την οποία θα αγωνιστούμε επίσης στο κυνάθλημα του Agility μελλοντικά.

 

 

     
     
 
 
Χρήστος Πάτσιος


Λέγομαι Χρήστος Πάτσιος, είμαι 36 ετών και ασχολούμαι με την εκπαίδευση σκύλων από το 2014. Έχω σπουδάσει "Διοίκηση και Διαχείριση Έργων" αλλά με κέρδισε ο κόσμος των σκύλων. Έχω ολοκληρώσει 2 σχολές πάνω στην εκπαίδευση και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια ξένων εισηγητών πάνω στα κυναθλήματα και τη μορφολογία. Είμαι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων.

Έχω 4 σκύλους, τον Django - Pitbull, τη Shine - Groenendael, τον Joker- Malinois και τον Kyon - Border Collie και είμαι ο υπεύθυνος για την εκπαίδευση όλων των επιπέδων στο Tatoi Dog Playground.

Ασχολούμαι ενεργά με το Αgility από το 2017. Οι 2 ενήλικες σκύλοι μου (Django & Shine) βρίσκονται στην ανώτερη κατηγορία Α3. Το 2018 & 2019 ο Django κέρδισε το πρωτάθλημα agility στην κατηγορία mixed breed κι έχω κερδίσει πρόκριση για το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019 με την Trilly. Τα νεότερα σκυλιά Joker & Kyon τώρα ξεκινάνε σιγά σιγά την σταδιοδρομία τους στο κυνάθλημα του Agility!