6989444899 Τατοΐου 169, Αχαρνές tatoidogplayground@gmail.com


Tatoi Dog Playground
Εκπαίδευση σκύλων - Βασική Υπακοή - Προεκπαίδευση κουταβιού - Agility - Πάρκο εκτόνωσης - Αχαρνές Αττική

Το Tatoi Dog Playground είναι ένας πολυχώρος δραστηριοτήτων σκύλων & εκπαιδευτήριο, το οποίο εκπροσωπείται από την Άννα Κουνέλη & τον Χρήστο Πάτσιο και λειτουργεί από το Δεκέμβριο του 2019.
Ο χώρος του Tatoi Dog Playground, έχει έκταση 2,5 στρεμμάτων και βρίσκεται πολύ κοντά στην εθνική οδό, δίπλα στην αεροπορική βάση του Τατοΐου. Διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους που καλύπτουν τις υπηρεσίες που προσφέρει όπως: Εκπαίδευση σκύλων/Βασική Υπακοή, Puppy School/Προεκπαίδευση κουταβιού, Agility, Πάρκο εκτόνωσης και κοινωνικοποίησης, Daycare.

Στο Tatoi Dog Playground χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και φροντίζουμε να παραμείνουμε δίπλα τους σε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν μελλοντικά ακόμα και μετά το πέρας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων τους. 

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά! 

 
Agility

Agility

Πρόκειται για το πιο συναρπαστικό κυνάθλημα τόσο για τους ιδιοκτήτες όσο και για τους σκύλους! Στον ειδικά διαμορφωμένο/εξοπλισμένο αγωνιστικό μας στίβο έκτασης 1000m², γίνονται καθημερινά προπονήσεις ειδικά προσαρμοσμένες στο επίπεδο κάθε σκύλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκπαίδευση σκύλων - Βασική Υπακοή

Εκπαίδευση σκύλων - Βασική Υπακοή

Μέσω ενός προγράμματος ατομικών μαθημάτων προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε σκύλου ξεχωριστά αλλά και με τη συμμετοχή στα ομαδικά μαθήματα, σας μαθαίνουμε πώς να επικοινωνείτε σωστά με τον σκύλο σας και να “διαβάζετε” τις συμπεριφορές του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκπαίδευση σκύλων - Βασική Υπακοή